Kdy a kde dávají zrádce

Máte rádi reality show, ale hledáte něco, co vám nabídne zcela nový zážitek plný napětí, strategie a nečekaných zvratů? Pak si rozhodně nenechte ujít novinku televize Prima, která nám představí oblíbenou hru Městečko Palermo usíná v novém světle. Soutěžící se ocitají v situaci, kdy musejí čelit zrácům ve svých řadách, a vy jako divák budete napjatě sledovat, kdo z nich dokáže obstát v této hře plné zrady. Kdy můžete seriál Zrádci naladit v televizi a jaké streamovací platformy ho mají ve své nabídce? 

Zrádci TV program

Detektivní reality show Zrádci momentálně vysílá televizní stanice Prima, kde na vás nové díly čekají vždy v neděli od 20:15. Pořad však můžete shlédnout také online na primácké streamovací platformě prima+. 

Zrádci obsazení

Pořad moderuje oblíbený herec Vojtěch Kotek, mezi celkem 24 účinkujícími uvidíme například:

Radovan OravkinVěrný
Alena HamáčkováVěrná
Andrea BezděkováVěrná
Daniel Sebastian Štrauch (Gogo)Věrný
Luděk StaněkZrádce
Nicole SáchováZrádce
Jan TunaVěrný
Lucas ŠimonZrádce
Věra VodičkováVěrná
Leona KvasnicováVěrná

Kde sledovat Zrádce online

Pokud vám utekl poslední díl, či byste chtěli některý z odvysílaným dílů shlédnout znovu, pořad Zrádci si můžete pustit na streamovací platformě prima+. Pro sledování bez otravných reklam si můžete předplatit prima+ PREMIUM za 99 či 149 Kč měsíčně. 

Nestihli jste se podívat na nový díl seriálu Zrádci? S LepšíTV můžete sledovat pořady až 14 dní zpětně. Využijte náš odkaz a získejte LepšíTV na 7 dní zdarma!

O čem je pořad Zrádci

Pořad Zrádci je česká verze mezinárodně úspěšné reality show inspirované oblíbenou hrou Městečko Palermo usíná. Soutěžíci jsou rozděleni na dvě skupiny: věrní a zrádci. Zrádci se snaží eliminovat věrné, zatímco věrní se pokoušejí odhalit a vyřadit zrádce. Zatímco hráči netuší, kdo je věrný a kdo zrádce, diváci od začátku totožnost zrádců znají.

Celý pořad byl natočen na hradě Křivoklát, který mu dodává tajemnou a dramatickou atmosféru. Tu podtrhuje i herecký výkon Vojtěcha Kotka v roli moderátora. Režie pořadu se ujal Markus Krug, který svým vedením pomohl vytvořit jedinečnou show plnou napětí, taktik a emocionálních zvratů.

Uživatelské ohlasy na pořad

Pořad se u diváků setkal s relativním úspěchem. Kladně hodnotí především formát pořadu, kostýmy, ale také výkon moderátora Vojtěcha Kotka. Pochvalu si vysloužil také originální námět a režie Markuse Kruga. Na filmovém portálu ČSFD.cz má pořad modré hodnocení 68 %.

Nejčastější otázky o pořadu Zrádci

Zdeněk MatuškaZdeněk Matuška

Zdeněk Matuška

Aktualizováno: 30. 9. 2024

Jmenuji se Zdeněk Matuška a jsem vášnivým milovníkem filmů a seriálů. Můj hluboký zájem o svět televize mě přivedl k tomu, abych se stal součástí týmu na webu tvtelo.cz, kde sdílím svůj pohled na aktuální TV programy. Nejenže sleduji pořady na různých televizních kanálech, ale jsem také velkým fanouškem streamovacích platforem. Proto jsem si dal za úkol udělat kvalitní srovnání a recenze všech dostupných streamovacích služeb. Sledujte mé články, pokud chcete být v obraze co se týče novinek v oblasti televizního a streamového obsahu.

Podobné články

Zobrazit další články
Filmy o žralocích, které musíte vidět

Filmy o žralocích, které musíte vidět

Rádi u filmu tajíte dech napětím a fascinují vás mořské hlubiny? Pak je jasnou volbou pro dnešní večer film se žraloky v hlavní roli! Žraloci jsou oblíbeným námětem i pro filmaře, a to nejen díky jejich děsivému vzhledu, ale také nevyzpytatelné povaze a schopnosti vyvolat v divácích opravdovou hrůzu. Přestože na pláž už vás to…

Filmy o mafii, které musíte vidět

Filmy o mafii, které musíte vidět

Mafie a svět podsvětí je fascinující téma, které odjakživa přitahuje pozornost filmařů i diváků. Pokud máte chuť na pořádnou dávku napětí, akce a intrik, jste na správném místě. Máme pro vás tipy na hned osm snímků s mafiánskými gangy v hlavní roli. Kmotr (1972) Když se řekne film o mafii, většina z nás si pravděpodobně…

Filmy o druhé světové válce, které musíte vidět

Filmy o druhé světové válce, které musíte vidět

Druhá světová válka nejen formovala světové dějiny, ale také je nevyčerpatelným zdrojem inspirace pro filmové tvůrce. Pokud máte chuť na příběhy, které vám nabídnou hluboký vhled do nejničivější události v dějinách lidstva a připomenou hrdinství a tragédie, které tento konflikt přinesl, jste na správném místě. Od epických bitev na frontách až po osobní příběhy, máme…

Film Europe: Průvodce světem evropských filmů

Film Europe: Průvodce světem evropských filmů

Patříte mezi fanoušky evropské filmové tvorby, ale není ve vašich silách navštívit všechny filmové festivaly? Žádné strachy! Díky projektu Film Europe nemusíte za nejnovějšími snímky vyrazit dál než do nejbližšího kina či k obrazovce své televize, mobilu nebo počítače. Pojďme se společně podívat, co vše tento český projekt dělá pro podporu kinematografie i filmové nadšence…